GINOP-2.1.8-17-2018-03613

GINOP-2.1.8-17-2018-03613

Sajtóközlemény

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG ESZKÖZBESZERZÉS A PIRAMIS ITAL BT. TEVÉKENYSÉGÉNEK INNOVATÍV FEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN

19 I 07 I 11

A "PIRAMIS ITAL" Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2018 decemberében 22,01 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében eszközbeszerzés valósult meg.

A Piramis Ital Bt. megalakulásától 2007-ig ital ill. dohányáru kereskedelmi tevékenységet folytatott több telephellyel.
2012-től a Manóvár Játszóház üzemeltetésével és trafik üzemeltetéssel is foglalkozik a Bt.
A Piramis Ital Bt. jelenleg is foglalkoztat megfelelő tapasztalattal rendelkező munkavállalót, aki a projekt zavartalan lebonyolításához szükséges tapasztalattal rendelkezik. A jelentős tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen meg tudjuk valósítani a komplex projektet. 
A cég tulajdonos és ügyvezetője több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A fejlesztés legfőbb alapeleme a beszerzésre került automata koktél prémiumjég gyártó és csomagoló berendezés volt.

Pályázatunk benyújtásakor jéggyártó géppel nem rendelkezett cégünk. Az új eszköz műszaki paramétereiből is kiderül, hogy hatékonyan és innovatívan tudja majd az új termékeket legyártani. A Piramis Ital Bt. eddigi terveit igyekezett saját forrásból megvalósítani, de a versenyképesség fenntartása érdekében elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés, a kor igényeinek való megfelelés. Fontos a cég számára a megfelelő minőség biztosítása, amely folyamatos forrásbevonást igényel cégünk részéről. A fejlesztés a támogatás igénybevételével felgyorsulhat, és azokat a fejlesztéseket, melyeket csak több év elteltével tudna megvalósítani saját erőből, most jóval rövidebb idő alatt kivitelezhetővé válik. Fejlesztésünk megvalósítása nagymértékben emeli eredményességünk, amely hozzájárul a jelenlegi munkahelyek megtartásához. 

A fejlesztéssel újabb piacokat, vevőköröket érünk el, több, minőségi terméket beszerző kereskedelmi egység beszállítói lehetünk, fix megrendelésekkel. A projekt eredményképpen nem csak a lakossági ügyfelek, hanem az üzleti szektorba tartozó ügyfelek kiszolgálása is teljes körű lehet a jövőben.

Az eszközbeszerzés segítségével olyan új innovatív termelő kapacitás jött létre, amely a gyártási minőségnek, gyorsaságnak köszönhetően a komolyabb helyi és környékbeli piacokat is segít megcélozni. 
Versenyképességünk, piacon maradásuk és esetleges munkahelyteremtésük alapvető feltétele, hogy lépést tudjunk tartani a kor technikai elvárásaival, valamint a piacon működő egyéb, ágazati versenytársakkal. Ezen beruházásnak köszönhetően a vevői igények kiszolgálására jelentős kapacitással, illetve innovatív technológiával rendelkezünk majd az élelmiszerként gyártott jégkocka és koktéljég termelési piacon. 

További információ kérhető:
Piramis Ital Bt.
mereszferenc@piramisital.hu